Hoe netjes uw kantoor ook is, een vuile vloerbedekking komt altijd onprofessioneel over. Lucet Cleaning Services biedt uiterst hoge kwaliteitsreiniging voor vloerbedekking en de stoffering.
Dit doen wij voor alle soorten vloeren! Een eenvoudige stofzuiger reinigt alleen het oppervlak van uw vloer, de hardnekkige vlekken worden dan altijd overgeslagen. Onze professionele vloerreiniging zorgt ervoor dat deze hardnekkige vlekken worden verwijderd en de bovenkant en binnenkant van uw vloer/tapijt weer als nieuw er uit gaan zien. Bovendien zorgt onze reiniging voor een frisse en gezonde atmosfeer op uw werkplek.

Voordelen van het reinigen van de vloerbedekking:

In een druk kantoor lopen er de hele dag mensen in- en uit. Met als gevolg een vieze vloerbedekking. Vuil, stof, modder, haar en nog veel meer kunnen allemaal hun weg vinden naar uw vloerbedekking en binnenlucht op uw kantoor. In sommige ernstige gevallen kan de kwaliteit van de binnenlucht dusdanig aangetast worden dat het een risico voor de gezondheid vormt. Door regelmatig een dieptereiniging in te plannen bij ons, kunt u de vloerbedekking schoon en gezond houden en voor een lange tijd er als nieuw uit laten zien.

Bent u geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op, dan kijken we hoe de schoonmaak er bij u voorstaat en kunnen we de prijzen bespreken. Het is ook mogelijk om op ons kantoor aan de Overtoom in Amsterdam om een afspraak te maken